Udsendte nyhedsbreve

Ankenævnet på Energiområdet udsender jævnligt nyhedsbreve med information om nye afgørelser, temaer, regler, statistik fra ankenævnet mv. Her kan du finde seneste udsendte nyhedsbreve.

Nyhedsbrev 13. marts 2023

Nævnet udgiver årsberetning for 2022

Nævnet har offentliggjort sin årsberetning for 2022, og her kan du læse om nogle af de vigtigste nedslagspunkter fra årsberetningen. Du kan desuden læse mere om nævnets seneste afgørelser. Sidst men ikke mindst kan du møde nævnets to nye medarbejder.

Læs mere om nævnets årsberetning for 2022
Hammer
Nyhedsbrev 28. september 2022

Nye temaartikler, en nævnsafgørelse og information om klagesager, som løser sig selv

Her kan du læse om vores nyeste temaartikler, herunder en artikel om elselskabers ændring i kontrakt eller pris. Vi deler også viden om nævnets seneste afgørelse. Endelig kan du læse om de sager, som i 2022 blev løst, uden nævnet traf en afgørelse.

 

Læs mere om > Nye temaartikler, en nævnsafgørelse og information om klagesager, som løser sig selv
Man holder telefon og PC
Nyhedsbrev 1. juli 2022

Nye afgørelser, info om konkurs og statistik fra det første halve år i nævnet

I dette nyhedsbrev kan du læse om et par af nævnets seneste afgørelser. Du får også information om nævnets håndtering af klager over konkursramte elselskaber. Endelig kan du blive klogere på, hvordan det første halve år af 2022 i nævnet er gået.
Læs mere > Nye afgørelser, info om konkurs og statistik fra det første halve år i nævnet
læsning
Nyhedsbrev 11. april 2022

Nye principielle afgørelser og tema om sikkerhedsstillelse og lukkeprocedure

I dette nyhedsbrev kan du læse om nævnets seneste principielle afgørelser på el- og gasområdet. Du kan også læse et tema om sikkerhedsstillelse og lukkeprocedure og de regler, som selskaberne skal overholde. Endelig har vi også godt nyt fra egne rækker - nævnets hjemmeside har fået en ny udformning med gode mulighed for at søge i nævnets afgørelser.

Læs mere > Nye principielle afgørelser og tema om sikkerhedsstillelse og lukkeprocedure
16. marts 2022

Ankenævnet på Energiområdet udgiver årsberetning for 2021

Nævnet har netop offentliggjort sin årsberetning for 2021, og det har været et godt år for nævnet med en jævn tilgang af sager. Samtidig er sagsbehandlingstiden kortere i 2021 sammenlignet med 2020. I dette nyhedsbrev får du nogle af de vigtigste oplysninger og tal fra årsberetningen - og selvfølgelig link til selve beretningen.
Læs om > Årsberetningen for 2021
mønter
30-09-2021

Nyt tema om rykkergebyrer og en afgørelse om bindingsperiode

I denne udgave af vores nyhedsbrev fortæller vi blandt andet om, hvordan nævnet vurderer spørgsmål om rykkergebyrer. Du kan også læse mere om en sag, hvor energiselskabet ikke havde ber...
Læs om > Nyt tema om rykkergebyrer og en afgørelse om bindingsperiode
måler
23-06-2021

Velkommen til vores nye nyhedsbrev

Denne gang fortæller vi blandt andet om, hvordan nævnet vurderer sager, hvor elforbruget har været skønnet over en længere periode. Du kan også læse mere om en sag, hvor en forbruger ha...
Læs nyhedsbrevet

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du vil blandt andet få information om nye afgørelser, temaer, regler, statistik fra ankenævnet mv. Nyhedsbrevet udkommer ca. 4 gange om året.